Conf-PNL-13-nov-650x250

Ofensivă liberală pe final de campanie electorală pentru alegerile prezidențiale. Parlamentarii PNL Bacău au organizat joi la prânz o conferință de presă, solicitând convocarea de urgență a Parlamentului pentru „picarea” proiectului de lege privind amnistia și grațierea. Parlamentarii liberali au atacat furibund PSD, declarând că partidul lui Victor Ponta, câștigător al primului tur al prezidențialelor în municipiul Bacău, ar fi votat doar de asistați social, pensionari și deținuți, cei din urmă optând pentru Ponta deoarece acesta va promova legea amnistiei și grațierii.

Pe de altă parte, prin vocea senatorului Dragoș Luchian, peneliștii băcăuani au opinat că primarul Romeo Stavarache (PNL), inculpat într-un dosar de mare corupție, va vota în turul 2 al prezidențialelor cu candidatul ACL, Klaus Iohannis, și nu cu cel al PSD, chiar dacă – afirmă parlamentarii liberali – Ponta ar promova amnistia și grațierea corupților.

Printre cei mai vehemenți critici ai PSD & Ponta s-au dovedit deputații Lucian Ciubotaru și Viorica Marcu. Ambii au atacat campania social-democraților, declarând că „PSD este un partid în agonie” (Ciubotaru). Viorica Marcu a afirmat că amnistia și grațierea nu sunt doar pentru politicieni și că de ele vor beneficia violatorii, hoții, precum și alte categorii de infractori (!). „Legea nu vizează doar politicienii, normal. Îi vizează pe toți cei care, într-un mod sau altul au fost  sau sunt certați cu legea și mai ales în cazul celor cărora li s-a stabilit o pedeapsă de executat. Dacă luăm situația din Bacău, unde 600 de persoane deținute au votat cu Ponta, e clar că pușcăriabilii au mari așteptări de la domnul Ponta. Dacă ar ieși președinte, aceștia (n.r. – pușcăriașii) vor fi liberi de Crăciun, ca să ne petrecem Crăciunul cu cei care au violat, jefuit sau fraudat”, a declarat parlamentarul PNL Bacău…sursa: bacau.net. Cititi continuarea aici.

Sursa foto: bacau.net.

Media
No rating yet

1 Response Comment

  • gica14 noiembrie 2014 at 14:36

    Votul nu este secret? De unde stie doamna cu cine au votat persoanele respective?