Adresată: Domnului Ministru Sorin Câmpeanu, Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

De către: Deputat PSD de Bacău, Miron Smarandache.

Obiectul întrebării: Sprijinirea realizării unei investiţii la Şcoala Generală „General Nicolae Şova” din Poduri, Bacău.

Stimate domnule Ministru,

În numele celor 500 de elevi şi a cadrelor didactice ale frumoasei unităţi şcolare cu clasele I-VIII din comuna Poduri, judeţul Bacău, vă rog respectuos să sprijiniţi realizarea unui obiectiv de investiţii extrem de necesar pentru ca Şcoala Generală „General Nicolae Şova” să poată primi autorizaţia de funcţionare. Este vorba despre finalizarea unui proiect început încă din anul 2008, dar nerealizat până acum din lipsă de fonduri.
Concret, mă refer la investiţia propusă având ca obiectiv „Extinderea şi înfiinţarea unui grup sanitar la Şcoala nr. 1 General Nicolae Şova”, care este necesar a se executa în intravilanul comunei Poduri, judeţul Bacău. Menţionez că documentaţia aferentă şi proiectul tehnic, cu nr. 19, au fost întocmite şi depuse încă din anul 2008. Valoarea investiţiei este, conform devizului prezentat de Şcoala din Poduri, de 842.561 lei.
În numele elevilor şi dascălilor din Poduri, dar şi a conducerii Primăriei comunei, reiterez că este vorba despre o investiţie extrem de importantă pentru copiii de aici, pentru buna lor dezvoltare şi pentru ca ei să poată avea parte de un act educaţional civilizat şi european din toate punctele de vedere.
În consecinţă, vă rog respectuos domnule ministru să dispuneţi alocarea sumei necesare pentru finalizarea investiţiei prezentate.

Solicit răspuns scris.
Deputat PSD de Bacău,
Miron SMARANDACHE

Media
No rating yet

Comments are closed.