Cunoscut de iubitorii de caricatura din toate generatiile, Constantin Ciosu este apreciat pentru umorul fin cu care „inteapa” metehnele societatii romanesti, prezent in caricaturile sale. Acesta si-a facut simtita prezenta inca din 1953. Dovada succeselor sale o constituie cele 151 de premii si medalii castigate in tot atatea saloane de caricatura.

0.9.1

In  acest an, Constantin Ciosu si-a marit palmaresul cu inca trei premii pe care le-a obtinut la concursurile internationale de caricatura din Polonia, Croatia si Romania. O alta distinctie a obtinut-o chiar saptamana trecuta la Vaslui, unde a castigat a doua oara consecutiv Marele Premiu al celei de-a XIII-a editie a Salonului International de Caricatura, eveniment organizat in cadrul Festivalului Umorului „Constantin Tanase”.

Si in acest an, caricaturistul si-a aratat masura talentului, reusind sa-si adjudece premiul cel mare cu lucrarea „Vot”, care a impresionat publicul la bienala de caricatura de la Vaslui -” Anul electoral”.

0.9

Sursa: http://www.desteptarea.ro/caricaturistul-bacauan-constantin-ciosu-si-a-imbunatatit-palmaresul-cu-inca-trei-premii-internationale/

Media
No rating yet

Autorul articolului

Articole asemănătoare

Fără comentarii

Poți publica primul comentariu la acest articol.

Lasă un comentariu

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.