Cunoscut de iubitorii de caricatura din toate generatiile, Constantin Ciosu este apreciat pentru umorul fin cu care „inteapa” metehnele societatii romanesti, prezent in caricaturile sale. Acesta si-a facut simtita prezenta inca din 1953. Dovada succeselor sale o constituie cele 151 de premii si medalii castigate in tot atatea saloane de caricatura.

0.9.1

In  acest an, Constantin Ciosu si-a marit palmaresul cu inca trei premii pe care le-a obtinut la concursurile internationale de caricatura din Polonia, Croatia si Romania. O alta distinctie a obtinut-o chiar saptamana trecuta la Vaslui, unde a castigat a doua oara consecutiv Marele Premiu al celei de-a XIII-a editie a Salonului International de Caricatura, eveniment organizat in cadrul Festivalului Umorului „Constantin Tanase”.

Si in acest an, caricaturistul si-a aratat masura talentului, reusind sa-si adjudece premiul cel mare cu lucrarea „Vot”, care a impresionat publicul la bienala de caricatura de la Vaslui -” Anul electoral”.

0.9

Sursa: http://www.desteptarea.ro/caricaturistul-bacauan-constantin-ciosu-si-a-imbunatatit-palmaresul-cu-inca-trei-premii-internationale/

Autorul articolului

Articole asemănătoare

Fără comentarii

Poți publica primul comentariu la acest articol.

Lasă un comentariu

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.