bacau biciclete

În weekendul 25-26 aprilie 2015, grupul de inițiativa Bacauanii vor piste pentru biciclete și Speed Park organizează, la Pista de Karting Speed Park, prima ediție a Festivalului bicicliștilor băcăuani, care constă într-o plimbare și o competiție pentru bicicliștii din Bacau și nu numai. Pe lânga bicicliști, sâmbata sunt așțeptați și cei cu role, skateboard, trotinetă pentru a se plimba pe pistă.

Evenimentul debutează sâmbata, 25 aprilie, printr-un marș al bicicliștilor pe traseul Statuia lui Ștefan cel Mare – Centru – Tic-Tac – Narcisa – CET – Speed Park. Adunarea se face în Parcul Catedralei, la ora 10:00. Acțiunea continuă la Speed Park, unde preț de câteva ore bacauanii pasionați de mișcare vor putea parcurge pista de câte ori doresc. Este un prilej de întâlnire nu doar pentru bicicliști, ci pentru toți băcăuanii pasionați de sport.

Duminică, 26 aprilie, bicicliștii din Bacău sunt provocați, cu începere de la ora 11:00, la o întrecere pe pista de karting, împărțită în două categorii: copii (sub 14 ani) și adulți (peste 14 ani). De asemenea, în funcție de numărul fetelor prezente, putem face și o secțiune dedicată numai lor. Bicicliștii vor lua startul pe rând, în grupe de câte 10. Câștigătorul fiecărei grupe va intra în finală, aceasta din urmă desemnând câștigătorii concursului.

Premii :

  1. Voucher karting 20 de minute
  2. Voucher karting 15 minute
  3. Voucher karting 10 minute

Festivalul bicicliștilor băcăuani are ca scop sa evidențieze importanța existenței unui spațiu special amenajat pentru bicicliști și a unor piste pentru biciclete în municipiul Bacău. Cu această ocazie, inițiatorii “Băcăuanii vor piste pentru biciclete” vor strânge semnaturi pentru realizarea de piste pentru biciclete în oraș, demers care poate fi susținut și online: http://goo.gl/forms/6PD4eSPKy3

Organizatorii nu își asumă răspunderea pentru eventualele accidente. De asemenea, participanților li se recomandă sa fie echipați corespunzător pentru folosirea bicicletei. La fața locului va fi prezentă o echipă care va asigura primul ajutor.

Parteneri: Speed Park Bacau, Crucea Roșie, Elephant Bike Club, Cetățeni Activi pentru Bacău, I Love Bacău, Probike Group, NOI#Bacau, Romanian Youth Movement for Democracy, Surf the Earth Project – STEP, Academia Tinerilor și Asociația Divanul AdBlog.

Media
No rating yet

Comments are closed.