sed cj

Vineri, 7 noiembrie 2014 a avut loc sedinta extraordinara a Consiliului Judetean, incepand cu ora 10.00. Sedinta s-a desfasurat in sala mare de sedinte a CJ Bacau si a avut 6 puncte pe ordinea de zi.

Cu exceptia punctului 3 de pe ordinea de zi, reprezentat de proiectul de hotărâre privind repartizarea pe unitati administrativ teritoriale a „sumelor defalcate din unele venituri ale statului” pe anul 2014, toate cele cinci puncte au fost aprobate prin vot in unanimitate.

Referior la proiectul de hotărâre privind repartizarea pe unităţi administrativ teritoriale a „sumelor defalcate din unele venituri ale statului” pe anul 2014, domnul consilier Mihaila Petrica (PDL) a adus in discutie criteriile, “pur electorale” care au stat la baza repartizarii acestor sume. Astfel, sustine domnul Mihaila, “ primarii au primit bani in functie de performanta electorala : cei care au votat cu Victor Ponta au beneficiat de sume mari (cca doua miliarde de lei), iar primarii ACL au avut parte de sume de 3-4 ori mai mici”. Consilierul a mentionat faptul ca acest lucru este o “mita electorala din banii publici prin care sunt conditionate voturile cetatenilor bacauani”. Domnul Mihaila a propus amanarea proiectului de hotarare pana la incheierea alegerilor, insa propunerea nu a fost aprobata.

Media
No rating yet

Comments are closed.