Consiliul Local Bacău se va întruni în ședință extraordinară miercuri, 20 aprilie, începând cu ora 10.00

13020435_1181864055187763_2139817617_nConsiliul Local Bacău a fost convocat în şedinţă extraordinară miercuri, 20 aprilie 2016, începând cu ora 10.00, la Centrul de Afaceri şi Expoziţii Bacău. 

Pe site-ul instituţiei a fost publicat programul sedinţelor comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local Bacău pentru discutarea documentelor şi avizarea proiectelor de hotărâre ce se vor dezbate în şedinţa extraordinară. Toate vor avea loc marți, la sediul Primăriei. Orarul lor poate fi consultat aici.

Ordinea de zi este alcătuită din următoarele proiecte de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea actelor procedurale pentru punerea in aplicare a Legii nr. 350/2005 privind regimul finantarilor nerambursabile din fondurile publice pentru activitati nonprofit de interes general.

Iniţiator – DL. RADU ABABEI – VICEPRIMAR AL MUNICIPIULUI BACĂU

2. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr.84/2012 prin care s-a aprobat reactualizarea Planului Urbanistic General al Municipiului Bacău şi a Regulamentului Local de Urbanism.

Iniţiator – DL. ILIE BÎRZU – VICEPRIMAR AL MUNICIPIULUI BACĂU CU ATRIBUŢII DE PRIMAR

3. Proiect de hotărâre privind participarea municipiului Bacău, în calitate de partener, împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău, Ansamblul Folcloric „Busuiocul”, Colegiul Naţional „Ferdinand I”, Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” din Bacău, Colegiul Naţional Pedagogic „Ştefan cel Mare” , Colegiul „Henri Coandă”, în vederea organizării mai multor evenimente, la Teatrul de Vară « Radu Beligan » din Bacău.

Iniţiator – DL. RADU ABABEI – VICEPRIMAR AL MUNICIPIULUI BACĂU

4. Proiect de hotărâre privind participarea Teatrului Municipal Bacovia, în calitate de partener împreună cu Asociaţia Beneva Bucureşti – cultural, social, educaţional la organizarea spectacolului de stradă « Drumul Crucii », în data de 26 aprilie 2016.

Iniţiator – DL. RADU ABABEI – VICEPRIMAR AL MUNICIPIULUI BACĂU

5. Proiect de hotărâre privind participarea Municipiului Bacău în calitate de partener cu Sport Club Municipal Bacău, In vederea organizării evenimentului sportiv “ Finala de Tineret a Cupei României Ia Box” ce se va desfăşura la Bacău în perioada 17-23 aprilie 2016,

Iniţiator – DL. RADU ABABEI – VICEPRIMAR AL MUNICIPIULUI BACĂU

6. Proiect de hotărâre privind participarea Municipiului Bacău în calitate de partener împreună cu Şcoala Gimnazială “Constantin Platon” Bacău, Colegiul Naţional de Artă “George Apostu” Bacău şi Uniunea Armenilor din România – Filiala Bacău, în vederea organizării mai multor evenimente la Teatrul Municipal Bacovia din Bacău.

Iniţiator – DL. RADU ABABEI – VICEPRIMAR AL MUNICIPIULUI BACĂU

Media
No rating yet

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter message.