Consiliul Local Bacău se întrunește în ședință extraordinară vineri, 10 iunie

DSC_0021Consiliul Local Bacău se întrunește pentru a treia oară în ședință extraordinară în încercarea de a aproba același proiect de hotărâre: lista finală a proiectelor/programelor care vor primi finanţări nerambursabile de la bugetul local al municipiului Bacău pentru activităţi nonprofit de interes general, în baza Legii nr. 350/2005 aferente anului 2016 (iniţiator – DL. ABABEI RADU – VICEPRIMAR AL MUNICIPIULUI BACĂU).

Forul executiv a fost convocat în şedinţă extraordinară vineri, 10 iunie 2016, începând cu ora 10.00, la Centrul de Afaceri şi Expoziţii Bacău. Ședințele comisiilor de specialitate vor avea loc înainte de ședință. Orarul lor poate fi consultat aici.

 

Media
No rating yet

1 Response Comment

  • George 19 iunie 2016 at 23:40

    Comisii pe specialitati ? Ce specialisti sunt acestia , de s-a dus Bacaul in randul oraselor sarace si fara locuri de munca ? Cu cetateni fugiti peste granita de foame si teroare politica . Unii s-au intors inapoi in masinile mortuare contra 4-5000 euro , iar altii nu-i mai poate aduce de ani de zile ca nu au parintii sau familia bani . Ce spuneti ? Voi specialistii in nimic…..