Comunicat de presă oficial al ediției BuzzCamp de anul acesta!
Vizual SCCCu pași repezi, vine o nouă ediție BuzzCamp! Pentru că ne dorim să avem o influență pozitivă asupra viitorului tău, iți oferim șansa să participi la un eveniment unde totul are un obiectiv bine stabilit.

Dacă ai intre 18 si 27 de ani, ești pasionat de IT, bun vorbitor al limbii franceze și/sau engleze, ești așteptat de către reprezentanții companiei SCC să participi la workshop-ul lor. Aceștia vin special pentru tine, ca să iți ofere toate detaliile despre companie și să-ți prezinte oportunitățile de carieră.

Pentru a participa la workshop-ul susținut de SCC, cea mai puternică companie privată cu capital integral britanic activă în domeniul serviciilor IT, efortul tău este minim.Tot ce trebuie să faci este să te inscrii pe http://buzzcamp.ro/event/bacau/inscriere/ și să fii prezent. Nu uita acasă entuziasmul și deschiderea de a afla lucruri noi!

Avem alături de noi o companie internaționala din domeniul tău, care nu doar că iți va pune la dispoziție input-uri despre cultura ei organizațională, dar are și oportunități de carieră special pentru tine (job-uri, programe de internship, traineeship și stagii de practică).

La baza succesului companiei stă o întreagă echipa de profesioniști, alături de care s-au construit cariere, concretizat vise și dezvoltat caractere, iar BuzzCamp îți ofera șansa de a face parte din aceasta!

Vrem ca împreună cu cei care cred în dezvoltare și învățare susținută și ca doar investind în oameni se pot obține rezultate măsurabile să te ajutam să-ți găsești drumul către un viitor de succes. De șapte ani reusim prin evenimentele noastre să influențăm pozitiv viitorii profesioniști și continuăm să o facem.

Înscrie-te pe http://buzzcamp.ro/event/bacau/inscriere/, vino la workshop-ul celor de la SCC și dă o șansă viitorului tău!

Dacă ai întrebări, ne găsesti oricând pe mail la info@inspiregroup.ro și pe pagina de facebook https://www.facebook.com/buzzcamp.ro.

 

Media
No rating yet

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter message.