Ajuta-ne sa dezvoltam proiectul pentru a te informa despre ce fac alesii nostri!

Bacaulactiv.ro este un proiect implementat de organizatia nonguvernamentala Romanian Youth Movement for Democracy in parteneriat cu Asociatia Un Zambet Bacau.

Puteți direcționa 2% din impozitul pe venitul din anul 2015 prin completarea Formularului 200 și Formularului 230.

Dacă doriți să susțineți activitățile noastre de promovare a cetățeniei active în rândul cetățenilor băcăuani descărcați Formularul 230, completați-l cu datele dumneavoastră pe anul 2014 și transmiteți-l administrației finanțelor publice de care aparțineți.

Data limită pentru depunerea declarației este 25 mai 2016.

Dacă aveți venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor etc) descărcați de aici declarația 200 și completați citind cu atenție instrucțiunile de la final. Suma corespunzătoare a 2% din impozit va fi calculată de către organele fiscale. Cei care obțin pe lângă salarii și alte venituri vor completa formularul 200 la toate capitolele aferente tipului de venit obținut, inclusiv capitolul III “Destinația sumei reprezentând 2% din impozitul pe venitul anual datorat”.

Ne puteti ajuta sa dezvoltam platforma și evenimentele organizate donand orice suma utilizand oricare dintre urmatoarele metode:

Asociatia Romanian Youth Movement for Democracy

  • Depunere in cont lei – Banca Transilvania: RO96BTRL00401205206108XX
  • Depunere cont euro – Banca Transilvania: RO90BTRLEURCRT0020610801
  • Depunere in cont Paypal – in contul adresei de email contact@rymd.ro
  • Direct, la sediul organizației din Bacău, Strada Ion Ionescu de la Brad, nr. 24

Pentru intrebari, scrieti-ne utilizand formularul de contact, adresa de email contact@rymd.ro sau la numarele de telefon 0334 405 791 si 0724 886 065

Va multumim!

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept