[img align=”aligncenter” src=”https://bacaulactiv.ro/wp-content/uploads/2014/12/Untitled.jpg” target=”_self” title=”Spatariu Vasile” fancybox=”yes” effect=”none”]

Votarea s-a încheiat

Bună ziua! Mă numesc Iosub Lucreția, sunt din comuna Zemeș, județul Bacău, stabilită de peste 30 de ani în Miercurea Ciuc. Merg foarte des în Zemeș la casa părintească. Meseria mea este Inginer agronom și printre altele mai practicam și sport până în 2012.

Vreau să vă aduc la cunoștință că în comuna Zemeș este un tânăr care trebuie dat exemplu întregii țări, prin implicarea de care dă dovadă atât local, județean cât și național. Mi-a fost sportiv legitimat la clubul pe care îl administram și a avut chiar rezultate notabile.

Este acea persoană de care nu poți scăpa de ea atunci când își pune ceva în minte. În anul 2009 avea vro 17-18 ani când a organizat primul concurs de Orientare turistică în Zemeș implicându-se în tot ce a ținut de organizare. A fost un concurs care a adunat la start echipaje puternice din toată țara, sincer sa fiu, nici la mine la acțiuni nu veneau așa mulți. În următorul an a desfășurat a doua ediție a concursului, unde iar a avut un număr foarte mare de tineri și copii care începuse să îndragească acest sport, peste 200 de participanți și multe alte proiecte în rândul tinerilor și copiilor, ce țin de educație, cultură, civilizație, sport. Din câte știu anul acesta, 2014, a desfășurat și o ștafetă în Bolatau Zemeș, o ecologizare, a atras tineri să facă voluntariat împreună cu el, au făcut un traseu turistic în Zemeș, și acum câteva zile a creat o legendă pentru comuna Zemeș, care îmi este atât de dragă mie. Privește viitorul cu alții ochi și din câte știu se axează pe nevoile oamenilor. A fost și prin politica locală, dar nu cred ca mai e acum. Dovada clară este aprecierea oamenilor față de dânsul prin implicarea în rândul tinerilor și nu numai. Numele lui este Spatariu Vasile.

Vă mulțumesc pentru răbdare și sper să fie un exemplu și pentru alți tineri din țară, nu doar local.

Propus de- Iosub Lucretia
Media
No rating yet

3 Response Comments

  • Ionut9 decembrie 2014 at 14:12

    Felicitari, este acel tanar care nu uita de oamenii, si locul de unde a plecat. Multumim ca mai sunt tineri care se gandesc si la viitorul altor tineri.

  • grig10 decembrie 2014 at 19:40

    Bravo ! Mult Succes !