[img align=”aligncenter” src=”https://bacaulactiv.ro/wp-content/uploads/2014/12/birzu-ilie.jpg” target=”_self” title=”Bîrzu Ilie” fancybox=”yes” effect=”none”]

Votarea s-a încheiat

Activitatea depusă în sprijinul cetățenilor municipiului Bacău în relația cu Primaria și alte instituții. Sprijinirea unitaților de învățământ în realizarea de proiecte și programe. Ajutoare pentru persoanele nevoiașe în perioada sărbătorilor de iarnă și pascale.
Propus de- Adochiței Margareta
Media
No rating yet

17 Response Comments

 • Maria Salaru12 decembrie 2014 at 12:32

  Domnul Ilie Barzu este cel mai activ bacauan !

  • Nicolae Ciobanu15 decembrie 2014 at 22:36

   CITEZ copy+paste din curricula viteazului consilier 1992ist:

   “In varsta de 54, de profesie inginer-diplomat si presedinte-fondator al Asociatiei EuroCivica, Bir…u Ilie a fost ales in functia de consilier local al Municipiului Bacau inca din anul 1992, aflandu-se in momentul de fata la cel de-al 6 mandat. Pe parcursul celor 22 de ani de cariera politica a candidat pentru o pozitie in Consiliul Local din partea PSD, PNG, dar si din postura de independent. In anul 2012 s-a inscris in cursa electorala pe listele Uniunii Social-Liberale, din partea PNL.
   In prezent, detine functia de presedinte al Comisiei pentru activitati economico-financiare, buget, investitii.
   Conform paginii web oficiale a primariei Bacau, consilierul local Ilie Birzu nu a depus nici un raport de activitate pentru perioada mandatului curent.
   Incepand cu luna iulie 2014, Ilie Barzu coordoneaza campania PNL pentru alegerile prezidentiale pe municipiul Bacau.”

   Aha, deci un traseist politic pe la mai multe paride şi uniuni timp de 22 de ani, fără proiect sive raport de activitate pe acest an [toate-s precizate mai sus!], crede că preşedintele nou s-a ales numai pentru că el s-a implicat în prezidenţiale… Care-i scorul pentru Klaus în Bacău, aud?… Preşedintele, dlor acelişti NU-i al vostru, nu voi l-aţi ales (voi aţi rămas tot cei din turul I), ci MILIONUL de disperaţi care v-a măturat cu tot cu pesedei.
   Cu o rată de participare subt 50%, băcăuanii nu s-au omorît cu votarea, şi datorită calităţii ridicole a campaniilor “alianţelor” respective. În rest, nu stau să mai scotocesc, alţii s-o facă!

   Un vot aici şi sute pe Fbk, cred că i le acordă din complezenţă aceliştii, angajaţii, servii. Baftă, bre, să reuşiţi ca Ponta. e-he!

   • Gigi16 decembrie 2014 at 09:04

    Dl. Birzu e o persoana deosebita, il cunosc de mult timp si a facut numai lucruri bune. Traseismul a fost cauzat de o singura persoana: Hrebenciuc, si cu asta am spus tot. Ii doresc numai succes si putere de munca. Bacaul are nevoie de el.

 • George16 decembrie 2014 at 11:16

  Aici e vorba de o mare frauda la voturi….cum e posibil cu 372 de lick-uri sa ai 3371 de voturi… asta e campania PSD de Bacau… 🙂

  • Cristi16 decembrie 2014 at 11:39

   🙂 una e “like”-ul pe facebook alta e votul…si macovei avea locul unul pe facebook la like-uri si la vot nici macar jumatate nu a luat…asa ca va agitati degeaba

 • Daniel16 decembrie 2014 at 11:36

  Nu se pot frauda online. Site-ul e protejat, nu e jucarie

 • George16 decembrie 2014 at 11:54

  Domnul Dan… va asigur eu ca se poate… cei care au RDS pot vota non-stop pt ca se schimba MAC addres…

 • PROF. LAVINIA vARAREANU16 decembrie 2014 at 12:37

  ba da se poate frauda votul : se numeste id dinamic (asa am inteles)! E curios cum la ora 15 ieria avea 2700 si trei ore mai tarziu 3400! Asta este un semn de intrebare. Dar ca de obicei politica de tip dambovitean e mai presus de orice lege si morala la noi! Oricum, felicitari domnului acesta de care n-am auzit absolut nimic ( cu exceptia faptului ca e sotul unei directoare de liceu)! Regret ca, desi mi-am pus toata priceperea la dispozitia domnului Danila nu am putut sa strangem decat 3000 de voturi REALE.

  • sfetnicul16 decembrie 2014 at 14:55

   Va multumesc pentru sustinerea cauzei lui Alecsandri!

   • Lavinia_v16 decembrie 2014 at 17:50

    Nu e nevoie de multumiri. E o cauza pe care o sustin de ceva vreme. A fost inca o ocazie pentru a-mi arata disponibilitate si sustinerea. Imi pare rau ca nu am reusit sa castigam, dar macar am demonstrat ca suntem mai multi. Si cum spune si Pierre de Coubertin, „Ai învins? Continuă! Ai pierdut? Continuă!”. Vom continua si, probabil vom reusi!

 • Daniel16 decembrie 2014 at 14:35

  E curios cum sustinatorii domnului danila cunosc atatea despre fraudarea votului online. E bine ca ati strans doar 3000 ,, REALE “… eu nu am auzit ca s-ar putea face asa ceva pe un website dar daca stiti voi felicitari! E bine ca ati strans 3000 totusi… domnul birzu e intr-adevar cunoscut in bacau si cred ca ar fi putut strange mult mai multe. Parerea mea!

  • sfetnicul16 decembrie 2014 at 14:57

   Campania pentru sustinerea dlui profesor Danila s-a tinut inclusiv pe un grup de facebook cu peste 7500 de cadre didactice. Multe dintre ele au dat like (se poate vedea) si au redistribuit informatia. Doamna profesoara spune bine ceea ce spune despre internet, din pacate.

   • Gigi16 decembrie 2014 at 17:00

    Curios lucru ca a luat asa putine voturi domnul Danila, din grupul celor 7500 de cadre didactice….inseamna ca nu are ecou…Cat despre ” casa Alecsandri” situatia ei reala nu este lamurita.

  • Lavinia_v16 decembrie 2014 at 17:43

   Nu inseamna ca daca suntem profesori, invatatori suntem si – sa zicem- neistruiti in domeniul IT. Si da, se pot strange corect 3000 de voturi. Nu stiu cat este de cunoscut domnul consilier/politician Birzu, personal nu am auzit de niciun proiect al domniei sale, de nicio idee memorabila. Dar, fie si un lup mancat de oaie! A castigat, felicitari! Vrem sa stim si noi care este proiectul si poate il sustinem. Nu uitati ca un flashmob pe FB l-a facut presedinte pe Iohanis! Putem sa sustinem si proiectul domnului Birzu, daca este cazul. Care este acesta? Ceea ce scrie in dreptul domniei sale („Activitatea depusă în sprijinul cetățenilor municipiului Bacău în relația cu Primaria și alte instituții. Sprijinirea unitaților de învățământ în realizarea de proiecte și programe. Ajutoare pentru persoanele nevoiașe în perioada sărbătorilor de iarnă și pascale.) este o activitate tipica politicienilor romani! Asadar, unul dintre cei 3400 care l-au votat sa ne spuna si noua ceva mai multe.

 • Scutaru Andra16 decembrie 2014 at 18:10

  Stimate domnule Bîrzu,
  Nu contest valoarea activităţii dumneavoastră, dar cred că ar fi bine să îi oferiţi premiul distinsului domn profesor, Ioan Dănilă. Toţi cei care îl cunosc au rămas profund dezamagiti deoarece în spatele dumneavoastră stau membrii unei asociaţii şi, nu în ultimul rând membrii de partid. Nu e corect! Domnul profesor nu a avut nicio şansă, deoarece s-a luptat cu un partid, nu cu un om.
  Puteţi corecta acest aspect şi în felul acesta primiţi şi stima celor peste 5000 de votanţi ai domnului profesor.

  • gigi16 decembrie 2014 at 18:59

   Stimata doamna Scutaru Andra, va rog sa va puneti ochelarii si sa vedeti voturile domnului Danila, are 3006, la cele peste 5000 care le mentionati castiga fara probleme.Pana si Victor Ponta a recunoscut mai repede ca a pierdut. Asta e viata, ce tot va tanguiti atat pentru o simpla votare pe un site. Nu s-a votat un proiect anume, s-a votat o persoana care face ceva pentru Bacau. Nici macar colegii nu l-au votat pe domnul Danila, lua pe usor 8000 de voturi in o asa lunga cariera in invatamant.